Site icon stiriDB

Mihail Volintiru (PNL): Nu am legătură cu acuzele ce mi se aduc referitor la lipirea autocolantelor pe maşini

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, infirmă că ar avea legătură cu incidentele electorale semnalate, duminică dimineaţa de PSD Dâmboviţa. Printre aceste acuze ar fi implicarea lui Volintiru în vandalizarea a zeci de maşini în Târgovişte, Găeşti, Moreni şi Răcari, autoturisme pe care s-au lipit autocolante greu de dezlipit cu mesaje anti PSD.

”M-am trezit dimineaţă cu un apel telefonic al unui coleg de-al nostru care îmi comunica că am deja o serie de plângeri penale făcute de preşedintele cuiva, nu ştiu… preşedintele PSD Dâmboviţa. Îi aduceam în urmă cu câteva zile o serie de atribute acestui personaj, modest avocat de provincie (…) iată că astăzi vin cu un nou atribut, acela de detractor”, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, liderul PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

Acesta spune că va depune plângere penală împotriva liderului PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, pentru denunţ calomnios.

”Întorcând din nou obrazul, îl anunț pe acest micuț avocat de provincie, care ar trebui să știe că denunțul calomnios se sancționează de codul penal, îl anunţ că în cursul zilei de mâine (…) voi face o plângere penală acestui avocățel de provincie, micuț, din ce în ce mai micuț, pentru denunț calomnios”, a afirmat Volintiru.