Site icon stiriDB

Mihail Volintiru (PNL) nu a reuşit să explice de ce a pus rahat pe masă, la conferinţa de presă (audio)

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, a ţinut să precizeze, la conferinţa de presă susţinută vineri, la care a participat şi europarlamentarul Adina Vălean, că a pus rahat pe masă. Volintiru s-a lansat într-o explicaţie, a vrut să îşi motiveze gestul, însă nu a reuşit.

”Rahatul e pe masă, pentru că îmi spunea domnul Drăgan la televizor că ar fi totuşi bine să nu folosim termeni nu foarte ortodocşi. Am adus rahat pe masă astăzi şi cu apă, apă plată, îmbuteliată ca să fiţi siguri că nu aveţi nicio problemă şi nimeni nu va reclama ceva în acest sens…aaa…aa, da. Este, este limpede că Ţuţuianu este foarte, PSD şi Ţuţuianu sunt foarte îngrijoraţi de ce se întâmplă la companie. Vom vedea în zilele următoare ce decizii se vor lua pentru că este un întreg subiect dacă ceea ce am făcut eu şi o mare parte din presă este de fapt o acţiune politică sau este un lucru firesc şi care trebuie să se întâmple, acela de a comunica”, a spus liderul PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

Europarlamentarul Adina Vălean s-a arătat încurcată de gestul lui Volintiru.

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu (PNL), prezent şi el la conferinţa de presă, a spus jurnaliştilor, după eveniment, că nu înţelege gestul lui Volintiru.

Domnul Volintiru e mai neexperimentat, scuzaţi-l, a spus Filipescu.