Site icon stiriDB

Mihail Volintiru (PNL): Vrem negocieri pentru înlocuirea lui Grozavu din funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa (audio)

PNL Dâmboviţa a retras sprijinul politic vicepreşedintelui liberal al consiliului judeţean şi va purta negocieri pentru schimbarea acestuia cu un alt consilier PNL, a declarat, miercuri, pentru stiriDB, preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

„Dată fiind situaţia din consiliul judeţean e un lucru mai complicat şi aici trebuie făcute negocieri pe marginea situaţiei. Pentru a putea să poziţionăm un alt consilier PNL pe funcţia de vicepreşedinte e nevoie de negocieri, negocieri pe care Ţuţuianu (Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa, n.r.) s-a ferit să le facă cu mine în ultimele patru săptămâni”, a precizat Volintiru.

Acesta spune că actualul vicepreşedinte al consiliului judeţean Gabriel Grozavu nu mai are sprijinul organizaţiei PNL Dâmboviţa.

„Grozavu nu se mai bucură de sprijinul organizaţiei judeţene pentru poziţia de vicepreşedinte la consiliul judeţean de foarte multă vreme. Cu câteva săptămâni în urmă, în acest sens, am şi votat, secret de altfel, pentru a afla exact punctul de vedere al organizaţiei. A rezultat că nu se bucură absolut deloc de sprijinul filialei pentru această funcţie. I-am şi cerut lui Grozavu, într-o şedinţă de Birou Judeţean, la care l-am invitat pentru că altfel nu participă, are multă treabă, i-am şi cerut, înainte de toate, să îşi dea demisia din funcţia de vicepreşedinte şi a refuzat”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru.

Consilierul judeţean liberal susţinut acum de PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa este Alexandru Bănilă. Conform declaraţiei de avere şi interese, acesta este director Mastermob Găeşti, administrator unic Mastermob Art Găeşti, asociat cu 50% din acţiuni la Tehninvest SRL.

Alexandru Bănilă

Din cele 34 de mandate ale CJ Dâmboviţa, PSD are 14, PDL 12, PNL cinci şi PPDD trei mandate. Preşedintele CJ este Adrian Ţuţuianu (PSD), iar vicepreşedinţi Ioan Marinescu (PSD) şi Gabriel Grozavu (PNL).