Site icon stiriDB

Campionatul mondial, la final; vezi cu cine au ţinut politicienii locali

Cea mai importantă competiţie de fotbal din lume, Campionatul Mondial, a ajuns la final.

La începutul competiţiei, stiriDB i-a întrebat pe politicienii locali cine cred că va câştia campionatul sau cu cine ţin. Cei mai mulţi au preferat Brazilia, numai doi dintre ei, Vlad Oprea, viceprimarul de la Titu, şi Mihail Volintiru, preşedinte PNL Dâmboviţa, au spus că susţin Germania.

12 iunie: Campionatul Mondial de fotbal a început, joi, în Brazilia. Lideri politici locali şi reprezentanţi ai administraţiei publice din Târgovişte şi Dâmboviţa au declarat, pentru stiriDB, că o să se uite la meciuri, în limita timpului disponibil. Sunt şi unii care nu sunt pasionaţi de fotbal.

Gabriel Boriga, primar Târgovişte: În principiu mă voi uita, atât cât o să îmi permită timpul. Eu am întotdeauna ca favorită Olanda, însă de data asta cred că o să câştige Brazilia.

Victor Sanda, prefect Dâmboviţa: Ţin cu Brazilia. O să mă uit la meciuri.

Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa: Astă seară am aflat că este campionatul mondial. Nu ştiu cine joacă, nu am avut timp. Asta nu din cauză că nu îmi place fotbalul, pur şi simplu nu am avut timp.

Mihail Volintiru, preşedinte PNL Dâmboviţa: Fără doar şi poate o să urmăresc întreg Campionatul Mondial, deşi e destul de obositor, partidele se desfăşoară numai la ore târzii. Sufleteşte sunt foarte apropiat de echipa SUA, dar de câştigat Campionatul Mondial îmi doresc să câştige Germania.

Cristian Stan, preşedinte PSD Târgovişte: Normal că mă uit la campionat. Chiar dacă nu suntem noi acolo. Ţin cu Spania, favorite cred că sunt Brazilia, Spania şi Argentina.

Gabriel Cioacă, city manager Târgovişte: La noi în familie suntem doi microbişti: eu şi fiul meu, care, deşi la şase ani nu prea înţelege privind la campionatul românesc de ce se tăvălesc oamenii pe jos, a cam început să îi placă sportul. Sigur că voi încerca să văd toate meciurile şi sper ca echipa Spaniei să câştige Campionatul Mondial.

Iulian Vladu, preşedinte PDL Dâmboviţa: Ţin cu Brazilia. Cine a inventat fotbalul? Brazilia. În limita timpului o să mă uit la meciuri, în general da.

Tudorică Răducanu, preşedinte Partida Romilor Dâmboviţa: Să fiu sincer nu am timp să mă uit la meciuri. Eu normal că ţin cu brazilienii, sunt şi gazde. Dar nu am timp să mă uit la meciuri.

Vlad Oprea, viceprimar Titu: Cu altă pasiune m-aş fi uitat dacă ar fi fost şi România, aşa… o să mă uit în limita timpului disponibil. Cred că o să ma uit mai mult la meciurile din etapele finale, de la finalul campionatului. Aş prefera să câştige o echipă europeană. Germania.

Marius Caravețeanu, primar Răcari: Nu mă uit. Susțin echipa locală de fotbal, dar mare microbist nu sunt.

Adrian Rădulescu, preşedinte PMP Dâmboviţa: Eu am un campionat mondial cu agricultura României. Nu mă uit la meciuri de nicio culoare. Să ştiţi că nu mănânc de la Campionatul Mondial.