Site icon stiriDB

Maternitatea de la Spitalul Judeţean Târgovişte a fost trecută la un grad superior

Maternitatea de la Spitalul Judeţean Târgovişte a fost trecută la gradul trei, decizie valabilă începând cu luna ianuarie a anului viitor și până la sfârșitul lunii martie 2019, cu o reevaluare în februarie 2019.

Decizia a fost luată de Consiliul National de Experți.

Pe tema creşterii gradului maternităţii, deputatul PSD de Dâmboviţa, Carmen Holban a avut mai multe interpelări adresate ministrului Sănătăţii.

”Cu eforturi, insistență și implicare demonstram că lucrurile se mișcă într-o direcție favorabilă. Trebuie să înțelegem faptul că lucrurile nu se pot rezolva imediat, de la o zi la alta, că trebuie respectați anumiți pași, să urmăm anumite proceduri. Ceea ce s-a întâmplat acum, faptul că maternitatea din cadrul spitalului județean a fost trecută la un grad superior este un lucru extraordinar, este un merit recunoscut, pentru că este una dintre cele mai bune secții de profil din toate spitalele din țară, aici nu lipsesc medicamente, aparatura este una performantă, de ultimă generație, iar persoalul medical este foarte pregătit și dedicat în ceea ce face”, a precizat deputatul Carmen Holban.