Site icon stiriDB

Marin Antonescu şi Adrian Dumitru, noii vicepreşedinţi ai CJ Dâmboviţa

Marin Antonescu (PNL) şi Adrian Dumitru (independent, fost PPDD) au fost aleşi, vineri, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Unul dintre posturile de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa a devenit vacant după numirea lui Ioan Marinescu în funcţia de prefect al judeţului, al doilea post a devenit liber după ce preşdintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a propus eliberarea din funcţie a lui Gabriel Grozavu, iar consilierii judeţeni au aprobat hotărârea.

Cu două excepţii consilierii PNL au părăsit sala de şedinţe. Şi unii dintre independenţi au ales să plece din sală. Unul dintre consilierii PNL rămaşi în sală, Marin Antonescu, a fost propus pentru funcţia de vicepreşedinte şi a fost votat cu unanimitate.

Celălalt vicepreşedinte ales, tot cu unanimitate a voturilor celor prezenţi în sală, este Adrian Dumitru, independent.

PNL îl susţinea pe Florin Antoniu (independent, fost PPDD) pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, de asemenea dorea menţinerea lui Gabriel Grozavu pe celalalt post de vicepreşedinte, iar PSD a anunţat că nu face propuneri pentru cele două posturi. Niciun partid nu are majoritate în CJ Dâmboviţa.

Consiliu Judeţean Dâmboviţa are 34 de membri, iar preşedinte este social democratul Adrian Ţuţuianu. Componenţa actuală a consiliului este: 11 consilieri PSD, 15 PNL, unul de la Partida Romilor Pro Europa şi şapte independenţi.