Site icon stiriDB

Marin Antonescu (PDL): În consiliul judeţean este o majoritate PSD-PNL, nu are rost să ne entuziasmăm

În Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa este o colaborare PSD- PNL, nu are rost să ne entuziasmăm degeaba, nu privesc cu simpatie o colaborare cu PNL nici local, nici naţional, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu.

”Aşteptăm colaborarea cu PNL în aceeaşi măsură ca şi ei. Nu privesc cu multă simpatie, nici la nivel naţional, nici judeţean. Așteptăm să definim teritorii de colaborare împreună, dacă există o asemenea posibilitate punctuală. Dar, deocamdată, avem în consiliul județean o majoritate PNL – PSD și n-are rost să ne entuziasmăm de pomană și, în orice caz, nu pe orice subiecte. Dacă vom reuși să fim împreună adversari mai eficienți ai PSD-ului în consiliu va fi foarte bine. Dacă nu, o să-ncercăm fiecare cu puterile noastre”, a precizat Antonescu.

Acesta a adăugat că reprezentarea PNL din CJ Dâmboviţa este una redusă, sunt cinci consilieri PNL din totalul de 34 şi PDL împreună cu PNL nu ar putea constitui o majoritate.

”PNL are o reprezentare slăbuță în consiliul județean, împreună cu noi n-am reuși să schimbăm majoritatea. Și, oricât am fi noi de visători și de entuziaști, trebuie să privim lucrurile în mod obiectiv. Sigur, dacă vom putea să blocăm unele proiecte, o vom face cu multă plăcere”, a precizat prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu.

Din cele 34 de mandate ale CJ Dâmboviţa, PSD are 14, PDL 12, PNL cinci şi PPDD trei mandate.