Site icon stiriDB

Manifestări de Ziua Eroilor, la Târgovişte, Răcari şi Titu

Ceremonii religioase, militare şi discursuri ale oficialităţilor au avut loc, joi, de Ziua Eroilor.

La Târgovişte, prefectul Victor Sanda a trecut în revistă garda de onoare şi asalutat trupele. A avut loc o ceremonie religioasă, oficialităţile au ţinut discursuri şi au fost depuse coroane la Monumentul Eroilor de pe platoul Prefecturii.

La Titu, primarul Traian Niculae şi viceprimarul Vlad Oprea,  alături de consilieri locali,  președinți și membri ai organizațiilor locale ale partidelor politice, directori și cadre didactice ale unităţilor de învăţământ, elevi,  reprezentanți ai Poliției Titu,  împreună cu cadre militare ale Forţelor Aeriene aparținând U.M. 01922 Boteni au participat la manifestările care au avut loc la Monumentul Eroilor Căzuţi în Primul Război Mondial de la Titu-Târg și la Monumentul Eroilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989  din Titu-Gară.

La Răcari, de Ziua  Eroilor, autorităţile locale au marcat eroismul înaintaşilor noştri.

Primarul Marius Caraveţeanu a participat alături de reprezentanţi ai comunităţii locale la slujba de pomenire a eroilor, a ţinut un discurs şi a depuse coroane de flori la monumentul din  Ghimpaţi şi la monumentul Eroilor din centrul oraşului Răcari.