Site icon stiriDB

Ludovic Orban (PNL): Confruntarea Iohannis – Ponta, ca un meci de box

Preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban, vicepreşedinte al partidului a declarat, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că dezbaterea Iohannis – Ponta a fost ca un meci de box.

Orban spune că la prima dezbatere televizată, Iohannis a câştigat la ”impresia artistică”, iar la a doua ” a fost net superior” şi l-a pus de multe ori pe Victor Ponta în dificultate.

”Prima dezbatere a fost ca un meci de box în care domnul Iohannis a intrat în ring la cererea publicului, fără să fie încălzit şi fără să cunoască foarte bine câte reprize durează meciul, în care a reuşit să câştige la puncte în prima repriză, mai ales la impresia artistică. Deşi Victor Ponta a uzat de lovituri sub centură, a boxat fără mănuşi şi i-a aruncat permanent ocări”, a spus Ludovic Orban despre prima dezbatere televizată a celor doi candidaţi la prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Despre a doua dezbatere, Orban spune că Iohannis ”a fost net superior”.

”În ceea ce priveşte ultima repriză, de la B1TV, candidatul nostru a fost net superior. Victor Ponta a fost inhibat, neconvingător, n-a rămas din el decât obrăznicia, aroganţa şi tupeul care îl caracterizează şi, exact aşa cum a făcut-o de când a apărut în viaţa publică, nu a făcut altceva decât să mintă în continuare. Vă dau, aşa, o minciună care este de domeniul evidenţei, anume aceea că domnul Antonescu a participat la boicotul Justiţiei organizat la Piteşti pentru apărarea domnului preşedinte Nicolescu (…). Deci, repet, în a doua emisiune prestaţia lui Iohannis a fost net superioară, a fost pregătiri şi l-a pus de multe ori în dificultate pe Victor Ponta”, a adăugat Ludovic Orban.