Ludovic Orban, despre situaţia din PNL Dâmboviţa: Nu cred că e o relaţie tensionată

Ludovic Orban, despre situaţia din PNL Dâmboviţa: Nu cred că e o relaţie tensionată

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că PNL este coerent, unitar şi în luptă cu PSD.

Liderul liberal a fost întrebat dacă a avut reacţii din teritoriu, de la preşedinţi de organizaţii sau simpli membri de partid, legat de recentele declaraţii făcute de Vasile Blaga după o întâlnire cu liberali, foşti membri PDL.

”Am prezentat lucrurile aşa cum au fost. Deci, domnul Blaga, după achitare, a avut o discuţie cu mine, mi-a spus că ar vrea să aibă o discuţie în special cu câţiva foşti colaboratori apropiaţi din fostul PDL cu intenţia clară de a-i mobiliza, de a îi aduce în dispozitivul de luptă al partidului. Şi asta s-a întâmplat. Orice altă speculaţie privitoare la întâlnirea care a avut loc la sediul PNL este neavenită. Sigur că unii au fost îngrijoraţi, mai ales datorită modului cum a fost prezentată întâlnirea de zona de media care este mai degrabă sub influenţa partidului de guvernământ, dar lucrurile sunt normale, PNL este coerent, unitar şi în luptă cu PSD”, a precizat Ludovic Orban.

Acesta s-a referit şi la organizaţia PNL Dâmboviţa şi a infirmat relaţia tensionată dintre conducerea interimară a organizaţiei şi cei doi parlamentari PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda şi Iancu Caracota.

”Nu cred că e vorba de o relaţie tensionată, parlamentarii PNL au fost aleşi în judeţul Dâmboviţa de către alegătorii PNL, ei trebuie să acţioneze împreună cu organizaţia judeţeană pentru reprezentarea cetăţenilor care le-au încredinţat votul şi, de asemenea, pentru a convinge cât mai mulţi cetăţeni că PNL poate să îi reprezeinte şi are soluţiile potrivite pentru rezolvarea problemelor lor”, a spus Ludovic Orban.

PNL Dâmboviţa are de câteva luni un preşedinte interimar, în persoana lui Gabriel Grozavu, iar până la sfârşitul anului vor avea loc alegeri în filială.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, este prezent, vineri, în judeţul Dâmboviţa, merge la manifestările de Sf. Ilie care au loc în Bezdead, şi Găeşti, se va întâlni cu membri şi simpatizanţi din Titu şi Pucioasa, iar la Târgovişte va participa la o şedinţă a Biroului Permenent Judeţean al PNL Dâmboviţa, unde va discuta despre iniţiativele liberalilor şi despre pregătirea alegerilor din organizaţia Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!