Site icon stiriDB

Lucruri esențiale pe care să le ai în minte la achiziționarea unei combine frigorifice

Dacă te gândești la o schimbare pentru bucătăria ta, combină frigorifică ori frigiderul nou pare cea mai îndrăzneață și practică idee. Este de asemenea și primul lucru de cele mai multe ori pe care îl fac români atunci când se gândesc să facă o schimbare în camera de bucătărie.  Poate că cel vechi nu mai dă randament sau poate că simți nevoia unei combine frigorifice mai spațioasă, mai aerisită și de ce nu, mai modernă. 

Ei bine, începutul anului este cea mai bună perioadă când vine vorba de achiziționarea de electrocasnice, deoarece prețurile tind să scadă în primele luni ale anului. Deci există un bonus din start.

Ce să ai in minte când achiziționezi o combină frigorifică nou?

Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru alegerea unei combine frigorifice  este definirea scopului pentru care urmează să o folosiți, adică ce tipuri de alimente doriți să depozitați mai mult, ( aici depinde și de regimul alimentar al fiecăruia, dacă aveți o dietă diversă, gurmandă să spunem, dacă urmați un stil de viață vegan de exemplu) dacă doriți un congelator mai special sau dacă preferați modelele clasice. În ziua de astăzi tehnologia în frigotehnie s-a dezvoltat așa de mult încât există sisteme de răcire personalizate pentru orice tip de aliment. 

Atunci când vă decideți să achiziționați o combină frigorifică trebuie să vă gândiți și la mărimea acesteia, de cât spațiu de depozitare aveți nevoie pentru alimentele proaspete, cât și pentru cele congelate și de asemenea de cât de spațioasă este și bucătăria dumneavoastră. Vezi aici, pe Ideall.ro, o mulțime de modele pentru toate nevoile de acest gen.

Un alt aspect important sunt micile detalii care contează, cum sunt dispenserele de apă sau de gheață. De asemenea este important dacă vreți să optați pentru o combină frigorifică inteligentă cu afișaj electronic de unde puteți să controlați dumneavoastră temperatura cum doriți.

Alt aspect de luat în considerare este sistemul de răcire, acesta poate să fie de multiple feluri și este în funcție de ce fel de produse sunt depozitate, curenții de răcire sunt foarte importanți pentru menținerea produselor dumneavoastră fresh pentru mai mult timp, iar modelele cele mai moderne de combine acum au mai multe etape de personalizare ale curenților, cât și multe trepte de răcire care pot sa fie programate din afișajul electronic de pe ușa acesteia sau unele chiar cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon. Sunt o mulțime de metode noi de a păstra mâncarea și produsele alimentare proaspete pentru cât mai mult timp. Există orice model pentru orice client.

În concluzie, cel mai important lucru atunci când alegeți un model de combină frigorifică este scopul principal pentru care urmează să o folosiți, ce produse se depozitează în aceasta, bugetul dumneavoastră și mărimea optimă a acesteia pentru spațiul din bucătăria dumneavoastră.

Sursă foto pixabay.com