Lucrările la bazinul de la Baza Crizantema, realizate în proporţie de 50% (video)

Lucrările la bazinul de la Baza Crizantema, realizate în proporţie de 50% (video)

Bazinul de înot de la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte, fosta Bază Crizantema, este realizat în proporţie de 50%, primarul municipiului Gabriel Boriga însoţit de cei doi viceprimari, Ciprian Prisăcaru şi Ioan Ţuţuianu, efectuând, luni, o vizită pe şantier.

Complexul de natație de la Baza Crizantema va fi funcțional în vara aceasta, a declarat Boriga.

Lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 33%, înaintate față de graficul ințial de lucrări.

Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte este cel mai mare obiectiv de investiţii în derulare în municipiu, cu o valoare de 14 milioane de euro.

Fondurile necesare investiţiei provin 50% prin Programul Operaţional Regional, bani nerambursabili, iar 50% de la Primăria Târgovişte.

Complexului Turistic de Nataţie din Târgovişte se va întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, pe amplasamentul fostei Baze Crizantema.

VEZI GALERIE FOTO

Complexul va avea un bazin de dimensiuni olimpice, de 50 de metri lungime şi 25 de metri lăţime, cu vestiare, cu duşuri, saună, tribune. Alături de acest bazin vor mai fi două terenuri de minifotbal cu suprafaţă sintetică, iluminate pe timp de noapte, un teren de baschet, trei terenuri de tenis, două locuri de joacă pentru copii, un amfiteatru, terase, cafenele, restaurante, un aqualand pe două hectare şi 225 de locuri de parcare.

Contractul de finanţare al acestui complex a fost semnat în luna martie 2011, de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului de la acea vreme, Elena Udrea. Contractul de execuţie lucrări a fost semnat în august 2012.

La acea vreme se făcea precizarea că acesta este primul complex turistic de nataţie din regiunea Sud Muntenia finanaţat prin Regio.

error: Conţinut protejat !!