Lucrări de asfaltare în Aleea Trandafirilor din Târgovişte

O zonă de parcare din Aleea Trandafirilor, Târgovişte, este asfaltată în aceste zile cu fonduri de la primăria municipiului, lucrările fiind necesare pentru că nu au fost prinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), proiect derulat cu fonduri europene.

Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, împreună cu viceprimarii Ciprian Prisăcaru și Ion Țuțuianu, precum şi cu city managerul Gabriel Cioacă au mers, vineri, în zona unde se efectuează lucrările.

boriga asfalt

”Lucrările sunt efectuate de Drum Construct, firma cu care primăria are contractul de concesiune a tuturor lucrărilor pe care le face în regie proprie în municipiu. Totul aici se face la preţuri minime şi la calitate maximă. Acest obiectiv a venit târziu, când se începuse practic PIDU am văzut că aici era o problemă, nu puteam să o lăsăm aşa. Am hotărât cu colegii din Executiv să rezolvăm problema oamenilor, punctual, de aici din Aleea Trandafirilor”, a precizat Boriga.

Acesta a explicat şi de ce este nevoie ca să se efectueze această lucrare cu bani de la bugetul local, în condiţiile în care cartierul Aleea Trandafirilor este prins în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), proiect cu fonduri europene ce vizează lucrări ample de modernizare.

”În momentul în care proiectantul a primit ca temă să rezolve toate problemele cartierului eu nu înţeleg cum de parcarea asta, pe care o vedeţi cât e de mare, nu a fost luată în considerare. Blom este proiectantul”, a mai spus primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

error: Conţinut protejat !!