Site icon stiriDB

Localităţi nealimentate parţial cu energie electrică şi copaci căzuţi din cauza ploilor şi vântului

Trei localităţi din judeţul Dâmboviţa sunt nealimentate parţial cu energie electrică, în alte 14 localităţi se înregistrează deranjamente colective şi mai mulţi copaci au căzut pe carosabil din cauza vântului, a declarat, marţi, pentru stiridb.ro, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Spiroiu.

Localităţile parţial nealimentate cu energie electrică sunt Crevedia, Crovu şi Ziduri.

Deranjamente colective se înregistrază în: Brăteşti, Mesteacăn, Raciu, Valea Voievozilor, Cocani, Ciocănari, Băduleşti, Moreni, Crângurile de Sus, Şelaru, Colacu, Podul Rizii, Răcari, Şerdanu.

”Sunt două linii electrice de medie tensiune nealimentate parţial şi patru posturi de transformare nealimentate. În teritoriu lucrează 22 de echipe ale Electrica pentru remedierea defecţiunilor”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Spiroiu.

Cinci copaci au căzut pe carosabil, pe DN 72 la Lucieni, DN 72 la Dragodana, DN 7 în zona Mătăsaru, pe DN 71 la Bâldana, iar la Moreni pe strada Republicii un copac a căzut pe reţeaua electrică.

Niciun drum nu este blocat circulaţiei, iar echipe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa lucrează la îndepărtarea copacilor de pe carosabil.