Locale2020 Ionel Petre, ALDE Dâmboviţa: Avem toate ingredientele unui județ de succes!

Locale2020 Ionel Petre, ALDE Dâmboviţa: Avem toate ingredientele unui județ de succes!

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre – candidat la Consiliul Judeţean Dâmboviţa spune că îşi propune să rezolve problemele judeţului.

„Programul meu este produsul a ceea ce oamenii mi-au transmis”, este mesajul lui Ionel Petre.

Dragi dâmbovițeni,

❗️Mă doare să văd că alte județe precum cele din apropierea Bucureștiului sunt promovate ca fiind de referință pentru ceea ce înseamnă dezvoltare, în timp ce județul nostru, în care m-am născut și m-am format ca om și eu, este lăsat la periferie pe scala potențialelor opțiuni ale marilor investitori. Și asta se răsfrânge asupra tuturor locuitorilor județului în standardul scăzut de viață și dezamăgirile lor.

Nepotismele, lipsa de transparență, dezinteresul față de cetățean, sfidarea bunului simț, sabotarea intereselor populației pentru avantajele unor grupuri restrânse, aservite politic, sunt cele care ne-au adus aici.

❗️Am intrat în politică acum 5 ani revoltat de atitudinea celor care ne conduc.

❗️Am ales un alt concept de a face politică: am pornit de la zero, am dorit să construiesc un model de a face politică în slujba cetățeanului pentru că eu însumi am resimțit ca cetățean lipsa de cooperare a politicienilor cu noi.

În acești ani am fost prin țară, am fost săptămânal în teritoriu, încercând să mă întâlnesc cu cât mai mulți cetățeni pentru a discuta problemele care ne dor și a gândi împreună soluții.

❗️Sunt în postura de candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița pentru a duce mai departe dorința locuitorilor județului nostru de a vedea problemele rezolvate.

❗️Programul meu este produsul a ceea ce oamenii mi-au transmis în acești ani.

❗️ Un județ se dezvoltă prin proiecte ample, strategice. Acestea nu au culoare politică. Eu voi fi dispus întotdeauna să colaborez cu orice șef de instituție publică, de orice culoare politică atâta timp cât este în beneficiul județului.

Oricine va încerca să ignore interesele dâmbovițenilor va avea în mine un dușman!

Avem toate ingredientele unui județ de succes!

‼️ Votați echipa AlDE pentru Consiliul Județean Dâmbovița!

Alegeți #Experiență nu Experimente!

Material realizat la comanda ALDE Dâmboviţa

Cod unic mandatar financiar 21200063

error: Conţinut protejat !!