Locale2020 Deputatul Corneliu Ştefan: Guvernul Orban va pleca pe 31 august, PSD va propune un guvern competent

Locale2020 Deputatul Corneliu Ştefan: Guvernul Orban va pleca pe 31 august, PSD va propune un guvern competent

Deputatul PSD Corneliu Ştefan a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că Guvernul Orban va pleca prin moţiune de cenzură, iar social democraţii vor propune un guvern competent, de specialişti.

Una dintre priorităţi, spune parlamentarul social democrat, este gestionarea pandemiei COVID-19.

„PSD a depus o moţiune de cenzură în Parlamentul României, aşa cum bine ştiţi. Săptămâna aceasta, moţinea a fost citită în plenul reunit, iar luni, 31 august, moţiunea va fi votată în Parlament (…).Vreau să vă spun astăzi, de la Târgovişte, în prima zi de campanie, că în 31 august Guvernul Orban va pleca acasă şi noi, cei din PSD, vom propune României un guvern competent, un guvern format din specialişti, un guvern din care să facă parte oameni care să îşi asume ceea ce este mai important pentru români, în primul rând gestionarea pandemiei. Oamenii nu mai au încredere în acest guvern!”, a afirmat Corneliu Ştefan.

Acesta vorbeşte şi despre deschiderea anului şcolar, subliniind îngrijorarea părinţilor şi copiilor.

„În al doilea rând, (noul guvern PSD, n.r.) să asigure condiţiile optime pentru deschiderea anului şcolar, mai avem două săptămâni, copiii trebuie să meargă la şcoală şi guvernul nu a venit cu măsuri concrete pentru deschiderea anului şcolar. Părinţii şi copiii sunt speriaţi de deschiderea anului şcolar pentru că nu ştiu ce se va întâmpla”, a mai spus preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan.

Parlamentarul adaugă că programele de investiţii iniţiate de guvernarea social democrată trebuie continuate.

„Vom veni în fruntea guvernului cu oameni competenţi care să continue programele de investiţii iniţiate, propuse, de PSD în cei trei ani şi jumătate cât a fost la guvernare. De 9 luni de zile nu avem niciun program deschis, nicio axă, la nivelul guvernului. Mai grav, au blocat şi proiectele care au fost propuse şi erau în desfăşurare în România, în judeţul nostru, programe propuse de PSD. Şi nu în ultimul rând ne dorim în fruntea guvernului specialişti care să pună în aplicare legile pe care le-am iniţiat şi votat în Parlament. Şi vreau să aduc aminte că la 1 septembrie punctul de pensie trebiui esă se mărească cu 40%, iar Guvernul PNL nu vrea acest lucru. Ne mai dorim un guvern care să aplice legea prin care noi cei din PSD am hotărât să dublăm alocaţiile pentru copii”, susţine Corneliu Ştefan.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa

Cod unic mandatar financiar 21200019

error: Conţinut protejat !!