Locale2020 Adrian Ţuţuianu, Pro România: Am discutat cu oamenii din judeţ, am mers pe jos aproape distanţa Bucureşti-Bruxelles

Locale2020 Adrian Ţuţuianu, Pro România: Am discutat cu oamenii din judeţ, am mers pe jos aproape distanţa Bucureşti-Bruxelles

Candidatul Pro România la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu a spus că în campanie a mers în întreg judeţul, s-a întâlnit cu oamenii și le-a vorbit despre proiectul său politic.

„Am parcurs pe jos, în judeţ, peste 2.200 de kilometri, e distanţa Bucureşti-Bruxelles”, a declarat Ţuţuianu.

„Mâine vom fi parte a celei mai frumoase victorii. Pentru că va fi împlinită de oameni care, într-o proporție covârșitoare, anul trecut nu făceau politică. Vom fi câștigători în orice situație. Iar eu… eu nu am suficiente cuvinte de recunoștință față de modul în care dâmbovițenii ne-au primit pe mine și echipa PRO ROMÂNIA. E uriaș gestul lor și victoria mea va fi în totalitate dedicată lor. Vor fi 4 ani de muncă și transpirație pentru a le întoarce acest gest de încredere. Din suflet, mulţumesc!”, a fost mesajul lui Adrian Țuțuianu, la final de campanie.

Acesta şi-a derulat campania electorală sub sloganul #MăÎntorc, făcând referire la mandatul anterior de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!