Site icon stiriDB

Liviu Dragnea: Nicăieri nu e ca la Dâmboviţa, m-am speriat şi eu! (audio)

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, referindu-se la numărul mare al aleşilor locali care au trecut în Dâmboviţa de la alte partide la PSD, că în niciun judeţ nu este aşa.
„Nicăieri nu este ca aici. M-am speriat şi eu. Până la urmă o să se termine şi perioada asta (…). Ce este interesant e că cei care ţipă, cum sunt domnul Orban şi colegii dumnealui… ei îşi fac şi ei plângeri penale? Că ei iau şi ei. Adică sunt judeţe întregi unde au luat la PNL”, a spus Liviu Dragnea.

Numărul aleşilor locali care au trecut la PSD în judeţul Dâmboviţa este, la acest moment, 20 de primari (de la PDL) şi 127 de consilieri locali.

Cei 20 de primari veniţi în PSD se adaugă celor 47 care au fost aleşi în 2012 pe lista partidului. În Dâmboviţa sunt în total 89 de primari.

Vicepremierul Liviu Dragnea a efectuat, vineri, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. A mers la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi aflat în reabilitare cu fonduri europene. De asemenea a inaugurat, la Târgovişte, un centru pentru adulţi cu handicap şi a semnat două contracte de finanţate pentru reabilitarea şi modernizarea a două şcoli din judeţ.