Site icon stiriDB

Liviu Dragnea, ironic la adresa copreşedintelui PNL Dâmboviţa

dragnea-alexandria

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, s-a referit ironic la adresa unuia dintre copreşedinţii PNL Dâmboviţa: ”este purtătorul stindardului anticorupţie din România, un om corect şi un om curat (…). O să conteste la CCR și amenda că a trecut pe roșu”. Declarația îl viza pe Ludovic Orban.

Dragnea a declarat, sâmbătă, la Alexandria, că nu înţelege ce anume contestă PNL la Curtea Constituţională legat de hotărârea Camerei privind respingerea cererii urmăririi penale în cazul lui Ponta.

”Am auzit când veneam încoace, dimineaţă, pe domnul Ludovic Orban. Este purtătorul stindardului anticorupţie din România, un om corect şi un om curat. Nu îmi dau sema ce poate să conteste acolo. Până la urmă o să conteste la Curtea Constituţională şi o amendă pe care să o primească al trecerea pe roşu. Nu ştiu. S-au trezit acum, cred că nu au ce să facă în vacanţă. PNL a ajuns partidul contestaţiilor, ei nu au o valoare internă, încă nu reuşesc să facă fuziunea între fostul PNL şi fostul PDL şi inventează tot felul de acţiuni pentru a rămâne în atenţia publică”, a precizat liderul PSD Liviu Dragnea.

PNL sesizează Curtea Constituţională privitor la neconstituţionalitatea articolului 157 din Regulamentul Camerei Deputaţilor şi a hotărârii acestui for legislativ prin care s-a respins cererea de urmărire penală în cazul premierului Victor Ponta, a anunţat vineri prim-vicepreşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

Nu este prima dată când Liviu Dragnea reacţionează dur la declaraţiile lui Ludovic Orban. În septembrie 2014, Dragnea îl trimitea pe Orban la spitalul de nebuni.

”Eu zic că cel mai bine e să îl ascultaţi până în 10 dimineaţa (…). Ce am inaugurat noi astăzi îi este folositor. Deci cum intri în curte, undeva în stânga acolo, am văzut… şi am vorbit şi cu doamna directoare şi sunt servicii de înaltă calificare. O să îi fie mai rău cu cântatul, dar se găsesc soluţii şi pentru asta”, spunea, anul trecut, Liviu Dragnea, la inaugurarea, la Târgovişte, a unui centru pentru adulţi cu handicap.