Liviu Dragnea îl trimite pe Ludovic Orban la spitalul de nebuni

Liviu Dragnea îl trimite pe Ludovic Orban la spitalul de nebuni

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a referit în termeni duri la adresa preşedintelui interimar al PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban.

”Eu zic că cel mai bine e să îl ascultaţi până în 10 dimineaţa (…). Ce am inaugurat noi astăzi îi este folositor. Deci cum intri în curte, undeva în stânga acolo, am văzut… şi am vorbit şi cu doamna directoare şi sunt servicii de înaltă calificare. O să îi fie mai rău cu cântatul, dar se găsesc soluţii şi pentru asta”, a mai spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a inaugurat, vineri, la Târgovişte, un centru pentru adulţi cu handicap.

Întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, cum comentează declaraţiile vicepreşedintelui PNL Ludovic Orban, cel care a susţinut, spunând că nu are probe, că Ponta este ofiţerul acoperit care candidează la Prezidenţiale, Liviu Dragnea a răspuns în termeni duri.

”Eu, în general, mă feresc să comentez declaraţiile oricărui nebun. Aşa sunt educat. Se spune că pe beţivi şi pe nebuni e bine să îi laşi în pace. În consecinţă, nu am ce să comentez. Dar când a făcut afirmaţia asta, când juca pe masă sau când?”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta s-a referit şi la afirmaţia vicepreşedintelui PNL Ludovic Orban că va face plângeri penale împotriva lui Dragnea şi primarilor traseişti dacă aceştia din urmă vor primi bani de la Ministerul Dezvoltării. Orban susţinea că este vorba despre elemente ale infracţiunii de luare şi dare de mită.

”Depune el sau Iohannis? Deocamdată l-am văzut pe Iohannis că a depus o plângere penală pentru că s-a adoptat o ordonanţă. Nici nu ştiu dacă e o aşa mare diferenţă între ei doi, în afară de nume şi de naţionalitate. O să aibă ceva de muncă pentru că ar trebui să depună peste 3.000 de plângeri penale, finanţările pentru toate localităţile din România. Am semnat finanţări, semnez şi voi semna finanţări în continuare pentru a finanţa dezvoltarea locală. Nu o să mă împiedic nici eu, nici Guvernul României de nişte nebuni care în loc să se ocupe în a promova un anumit obiectiv de dezvoltare pentru ţara asta, se ocupă de plângeri penale. Sunt nişte reclamagii. Asta sunt Orban, Iohannis şi Blaga. Asta ştiu: să facă plângeri penale. Asta au învăţat ei de la mentorul lor Traian Băsescu”, a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea.

 Orban îi răspunde lui Dragnea: Îi fac plângere penală!

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban nu i-a rămas dator vicepremierului Liviu Dragnea care a făcut afirmaţii extrem de dure despre acesta în timpul unei vizite la Târgovişte, scrie stiripesurse.ro.

”Declaraţiile calomnioase şi suburbane îl descalifică. Aceste jigniri proferate sunt cu atât mai grave cu cât Dragnea este vicepremier în Guvernul României şi preşedintele executiv al PSD. Solicit PSD să se delimiteze de acest tip de a face politică care nu are nici un fel de legătură cu democraţia, cu civilizaţia şi cu bunul simţ”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta a spus, conform stiripesurse.ro, că îşi menţine intenţia de a depune plângere penală dacă Liviu Dragnea va da bani de la ministerul pe care îl conduce primarilor traseişti.

”Îmi menţin afirmaţiile că vom depune plângere penală împotriva lui Dragnea pentru dare şi luare de mită pentru orice sumă alocată prin hotarare de ministru de la Bugetul de stat pentru orice primar trecut în barca Puterii. E infracţiune să foloseşti banii proveniti din banii şi impozitele cetăţenilor pentru a mitui primari ai altor formaţiuni politice cu scopul de a obţine câştiguri electorale”, a precizat vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

error: Conţinut protejat !!