Liviu Dragnea: Guvernul susţine judeţul Dâmboviţa

Liviu Dragnea: Guvernul susţine judeţul Dâmboviţa

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Târgovişte, că Guvernul susţine judeţul Dâmboviţa.

Întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că s-a speculat că Guvernul nu ar susţine îndeajuns judeţul Dâmboviţa, Dragnea a răspuns: ”asta e o prostie!”.

”Asta chiar e o prostie! Eu am venit de mai multe ori în judeţ, Victor Ponta a venit de mai multe ori în judeţ, cu colegii parlamentari discutăm destul de des în judeţ, cu Adrian Ţuţuianu, cu prefectul, finanţarea pentru proiectele din Dâmboviţa merge foarte bine. În 2012 când Adrian Ţuţuianu a preluat conducerea consiliului judeţean, nu ştiu dacă se ştie sau nu aş vrea să se uite, a preluat consiliul judeţean cu nişte datorii uriaşe, cele mai mari din ţară. 600 miliarde numai la consiliul judeţean, plus corecţiile financiare. Guvernul a ajutat judeţul, care avea aproape 1.000 de miliarde datorie, au fost stinse acele arierate, au fost finanţate lucrări şi vor fi în continuare. Cine spune lucrul ăsta minte sau nu ştie despre ce e vorba”, a afirmat Liviu Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost prezent, vineri, la Târgoviște, unde a înmânat cheile a 12 microbuze școlare către primari din județ și a participat la semnarea mai multor contracte pe OG 28/2013 vizând Programul național de dezvoltare rurală și a susținut o conferință de presă.

error: Conţinut protejat !!