Site icon stiriDB

Liberalii târgovişteni, alături de senioara liberală Ecaterina Nicolin, de 8 martie

PNL Târgovişte a sărbătorit 8 Martie împreună cu cea mai longevivă membră a organizaţiei judeţene a liberalilor, târgovişteanca Ecaterina Nicolin.

Ecaterina Nicolin, în vârstă de 88 de ani, este soţia scriitorului Teodor Nicolin. Cuplul Nicolin a fost cel mai longeviv cuplu de târgovişteni membrii ai PNL, înscrişi în partid în 1945, ulterior înscriindu-se, la reînfiinţarea partidului, în 2 august 1990. Teodor Nicolin a trecut în nefiinţă la începutul lunii ianuarie.

La întâlnire au participat: Gabriel Cristache, preşedintele PNL Târgovişte, consilierul Adrian Mocanu, preşedintele TNL Dâmboviţa, doctorul Doru Oncescu, Alexandru Mariuţan şi Dan Radu.

”Alături de colegii din PNL Târgovişte, am organizat o acţiune de suflet, pentru a-i transmite toată admiraţia noastră doamnei Ecaterina Nicolin. Dânsa ne-a făcut surpriza de a aduce lângă domnia sa câteva doamne deosebite, fiind realmente o întâlnire de neuitat. Suntem extrem de mândri de activitatea doamnei învăţătoare Nicolin, de la care noi toţi, liberalii de astăzi, avem foarte multe de învăţat. Îi mulţumim din suflet pentru intenţia sa de a dona biblioteca scriitorului Teodor Nicolin, soţul dumneaei, Partidului Naţional Liberal Dâmboviţa. Este un gest de o înaltă ţinută morală care ne onorează”, a precizat preşedintele PNL Târgovişte, Gabriel Cristache.