Site icon stiriDB

Leonardo Badea (senator PSD): Interesul nostru este ca USL să meargă mai departe

Senatorul PSD de Dâmboviţa Leonardo Badea a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că USL ar trebui să continue, ”să îşi îndeplinească obligaţiile asumate faţă de electorat”.

”Interesul nostru este ca USL să meargă mai departe, USL să îşi îndeplinească obligaţiile asumate faţă de electorat. Am obţinut un scor foarte mare, 70%, şi lucrul acesta ne obligă faţă de electorat, iar discuţiile care au existat au fost de tipul noi vom merge pe liste separate (la europarlamentare, n.r.) făcând parte din familii politice separate”, a precizat senatorul social democrat.

Parlamentarul s-a referit şi la Uniunea Social Democrată, înfiinţată ca alianţă electorală între PSD, PC şi UNPR pentru alegerile europarlamentare.

”Uniunea Social Democrată (USD) reprezintă o alianţă electorală care urmăreşte să valorizeze ceea ce înseamnă stânga modernă europeană. Este o alianţă electorală, încheiată pentru alegerile europarlamentare de partide care fac parte din marea familie a stângii europene. Nu este o alianţă de tip USL, ea reprezintă o bornă în parcursul USL”, a adăugat senatorul PSD Leonardo Badea.