Site icon stiriDB

Klaus Iohannis, prezentat la Târgovişte de Orban ca o vedetă rock (video)

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost prezentat, marţi, la Târgovişte, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi PNL şi PDL, ca o vedetă rock. Ludovic Orban a fost announcer-ul.

Klaus Iohannis a declarat, marţi, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că rămâne candidat la prezidenţiale, preşedinte al PNL, iar decizia instanţei de luni privind statutul PNL produce doar o problemă birocratică.

”Nu afectează absolut deloc. Este în primă instanţă şi chiar şi aşa trebuie să vedem un pic ce s-a decis acolo. Au fost înaintate, spre validare, instanţei modificările la statut, documentele congresului extraordinar şi documentele congresului ordinar. În ce priveşte documentele congresului extraordinar şi a celui ordinar, deci inclusiv alegerea mea şi a conducerii PNL, nu au fost obiecţiuni şi ele au fost acceptate ca atare”, a susţinut Iohannis.

Acesta a adăugat că este preşedintele PNL în continuare şi că rămâne candidat la prezidenţiale ”probabil spre supărarea unor contracandidaţi”.

”Pot să vă asigur că aceasta este o procedură judiciară care nu are niciun fel de urmări practice pentru modul în care acţionăm acum, nu are nicio influenţă asupra statutului meu de preşedinte PNL, nu are nicio influenţă asupra procesului de fuziune PNL-PDL şi nu are absolut nicio influenţă, probabil spre supărarea unor contracandidaţi, asupra faptului că sunt în continuare candidatul desemnat pentru prezidenţiale”, a precizat Iohannis.

Preşedintele PNL Klaus Iohannis a efectuat, marţi o vizită în Târgovişte, s-a întâlnit cu primarul Târgoviştei şi cu consilierii ACL, la sediul Primăriei Târgovişte. De asemenea s-a întâlnit cu arhiepiscopul Târgoviştei, Nifon, a susţinut o conferinţă de presă şi s-a întâlnit, la Casa Sindicatelor din municipiu cu membri şi simpatizanţi ai partidului.

Despre întâlnirea cu arhiepiscopul Târgoviştei, care a fost scoasă din programul oficial anunţat de PNL, dar care a avut loc, Iohannis a spus ”a fost o întâlnire nepublică, a fost o întâlnire protocolară, foarte frumoasă, cum se cuvine”.

Întrebat ce a discutat cu ierarhul, Klaus Iohannis a spus  ”suficiente subiecte cât să acoperim o discuţie foarte agreabilă de o jumătate de oră”.