Jean Popescu a renunţat la funcţia de preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa

Jean Popescu a renunţat la funcţia de preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa

Preşedintele interimar al PDL Dâmboviţa, Jean Popescu, a renunţat, sâmbătă, la funcţie, acesta declarând, pentru stiridb.ro, că a fost la Bucureşti şi a depus un document oficial în acest sens la sediul PDL.

”Am renunţat la mandatul pe care l-am primit, am mai spus că nu voi candida la funcţia de preşedinte al organizaţiei, trebuie să găsim pe cineva sau să candideze cei care vor să trăiască din politică, care vor să urmeze această carieră. Eu am pus familia şi meseria de doctor pe primul plan”, a declarat, sâmbătă, pentru stiridb.ro, Jean Popescu.

Acesta spune că nu a preluat nimeni funcţia de preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa. Totodată Jean Popescu spune că a discutat cu liderul PDL Vasile Blaga despre acest subiect.

”Pot spune că am menţinut un echilibru în organizaţie, au fost alegeri în 70% din secţiile de vot şi acum se pot organiza alegeri şi la nivel judeţean. Cine va fi interimar în locul meu, până la alegeri, va hotărî partidul. Am anunţat de o săptămână că plec. Am avut o discuţie cu Vasile Blaga acum o săptămână şi i-am spus că o să renunţ. Astăzi am fost la Bucureşti, la un marş al celor din sănătate, cu ocazia asta am trecut şi pe la partid şi am depus hârtia de renunţare din funcţie. Nu e o demisie pentru că funcţia nu o aveam câştigată prin concurs, rămân în Biroul Permanent Judeţean”, a adăugat Jean Popescu, pentru stiridb.ro.

Sâmbătă şi deputatul PDL de Târgovişte, Florin Popescu, s-a referit, pe pagina sa de facebook, la plecarea lui Jean Popescu din funcţia de preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa.

”Regret îndepărtarea domnului Jean Popescu din funcţia de preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa. Pentru mine, acesta rămâne un om deosebit, respectat în societate şi un factor de echilibru în cadrul partidului”, a scris Florin Popescu pe facebook.

florin popescu facebook

Jean Popescu a fost numit în iulie interimar la şefia organizaţiei, după ce Liviu Negoiţă a renunţat la acestă funcţie.

La începutul lunii iunie, conducerea centrală a PDL a decis înlocuirea lui Florin Popescu de la şefia PDL Dâmboviţa cu Liviu Negoiţă. Lui  Florin Popescu i s-a reproşat atunci faptul că nu funcţionează organizaţia.

În urmă cu câteva zile, Florin Popescu declara pentru stiridb.ro că alegeri în PDL Dâmboviţa vor avea loc în luna decembrie.

error: Conţinut protejat !!