Jandarmul anului, Alexandru Petre Stan, face parte din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa

Jandarmul anului, Alexandru Petre Stan, face parte din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa

Jandarmul anului, decorat de vicepremierul Gabriel Oprea, este plutonierului major Alexandru Petre Stan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Jandarmul a fost decorat cu prilejul Zilei Jandarmeriei.

”În dimineața zilei de 27 februarie a.c., în jurul orei 5.00, în timp ce se afla în locuința sa, situată în orașul Titu, județul Dâmbovița, plutonierul major Alexandru Petre Stan, subofițer operativ în cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Ordine Publică Răcari, Secția Jandarmi Tărtășești din I.J.J. Dâmbovița, a fost alertat de strigătele de ajutor ale unei tinere aflată singură acasă într-un apartamentul vecin. Subofițerul jandarm a anunțat telefonic Poliția Orașului Titu și a intervenit prompt imobilizând un bărbat suspect care tocmai ieșise din apartamentul de unde se auzeau strigatele”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate ulterior, s-a stabilit că individul este cunoscut cu antecedente penale, fiind prezentat Judecătoriei Răcari, cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunile de tentativă de viol și violare de domiciliu.

error: Conţinut protejat !!