”Iubesc femeia”, spectacol cu Vlad Miriţă la Teatrul Municipal Târgovişte

”Iubesc femeia”, spectacol cu Vlad Miriţă la Teatrul Municipal Târgovişte

Tenorul târgoviştean Vlad Miriţă va susţine un spectacol, cadou pentru doamne şi domnişoare, la Teatrul Municipal Târgovişte, miercuri şi joi, de la ora 19.00.

Spectacolul se intitulează  „Iubesc femeia”. Vlad Miriţă spune că, în spectacol, bărbatul interbelic este prezentat, în piesele interpretate, în toate etapele: de la tânărul îndrăgostit de toate femeile şi până la bărbatul aşezat la casa lui.ipp

„Acest proiect este unul de suflet pentru mine. Proiectul începe cu un cântec, ‘Iubesc femeia’, compus de Ionel Fernic, născut la Târgovişte, pe 29 mai 1901. M-am bucurat foarte tare. Eu îmi doresc de vreo trei ani să înregistrez un material cu muzică interbelică şi, ascultând foarte multe melodii din perioada respectivă, am rămas la 10 piese pe care le-am şi înregistrat, le-am pus într-o ordine anume şi a ieşit această poveste, a bărbatului interbelic”, a declarat Vlad Miriţă.

Acesta a vorbit despre reprezentativitatea pieselor din spectacol.

”Bărbatul interbelic este tipul de bărbat de succes, căruia toate îi merg bine, inclusiv viaţa amoroasă, tip care, la un moment dat, începe şi emite păreri despre femei. Apoi se îndrăgosteşte de cineva care nu-i dă atenţie cum era el obişnuit şi iată, a doua piesă este „Sub balcon eu ţi-am cântat o serenadă”, pentru că, de data asta, face un efort să capteze atenţia, ceea ce până atunci, nu s-a întâmplat. Trece prin mai multe etape, se căsătoreşte cu acea fată frumoasă, dar, ca orice bărbat neatent şi superficial, o pierde pentru că apare Zaraza, care era irezistibilă şi orice bărbat de succes trebuia să treacă în palmares acest trofeu. Este prins, este părăsit de soţie, urmează o perioadă de regrete mari, iar, în final, se aşază la casa lui cu altă femeie, care stă în umbra Zarazei”, a spus Vlad Miriţă.

În cadrul spectacolului vor fi şi de momente de proză şi versuri.

Preţul unui bilet este de 35 de lei. Spectacolul este organizat de Primăria Târgovişte şi Teatrul Municipal Târgovişte.

Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, a spus că promovarea unor talente, indiferent de domeniul de activitate, fie că este muzică, sport sau medicină, este ceea ce administraţia locală face şi intenţionează să realizeze şi în viitor.

error: Conţinut protejat !!