Site icon stiriDB

IPJ Dâmboviţa, dotat cu aparate foto performante de către Primăria Târgovişte, prin Poliţia Locală

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa a primit 15 aparate foto performante de la Primăria Târgovişte, prin Poliţia Locală, joi fiind semnat un protocol în acest sens.

”Între Poliţia Locală Târgovişte şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie va avea loc, astăzi (joi, n.r.), un protocol de predare-primire a unui număr de 15 aparate de fotografiat, performante, pe care lucrătorii de la IJP Dâmboviţa le vor folosi pentru a îşi face munca mai uşoară, pentru a avea o activitate mai eficientă, pentru a putea să rezolve mai repede problemele cetăţenilor. Este vorba de punerea în comun a eforturilor primăriei şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie pentru ca să avem un sentiment de linişte, o societate normală, o societate în care infraţionalitatea să se reducă în fiecare zi”, a declarat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

Protocolul a fost semnat între comandantul IJP Dâmboviţa, Danil Zepişi şi cel al Poliţiei Locale Târgovişte, Gheorghe Dinu.

”Această aparatură este necesară, este …mă opresc aici la necesară. Avem în dotare aparate foarte vechi şi foarte puţine. Acestea vin să completeze dotarea actuală a Serviciului Criminalistic. Vor fi folosite numai pentru activitatea de cercetare la faţa locului şi, dacă şeful Serviciului Criminalistică, va considera că două pot fi repartizate Serviciului Rutier şi Biroului Rutier Târgovişte, o vom face pentru că şi acolo e nevoie de aparate foto pentru constatarea unor contravenţii la regimul circulaţiei”, a afirmat Danil Zepişi.