Ionel Petre, ALDE – candidat la CJ Dâmboviţa: Votul cetățenilor este înainte de toate un vot de încredere

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre – candidat la Consiliul Judeţean Dâmboviţa transmite, la final de campanie electorală, un mesaj dâmboviţenilor, despre valorile candidaţilor ALDE, despre încredere şi responsabilitate politică.

Dragi dâmbovițeni,

Suntem un județ bogat, dar ani de zile văduvit de o administrație care să muncească în interesul dezvoltării lui.

Avem oameni valoroși care preferă să plece din județ pentru că nu văd perspectiva locurilor unde s-au născut, au crescut, au părinți și unde gândeau că își vor trăi viața.

În această campanie eu, în calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița și Echipa ALDE am avut privilegiul să ne reîntâlnim cu oameni ai locului, dragi mie, de la care în cei cinci ani de politică (acum 5 ani am decis să mă implic în politică în speranța că voi putea face mai mult pentru județul unde m-am născut și am crescut) am învățat mai multe despre cum trebuie să gândesc administrația locală decât aș fi făcut-o în orice alt mediu. Am învățat:

#Respect pentru oameni! Soluțiile la problemele dâmbovițenilor se discută și se implementează cu ei.

#BunăCedință! Toți greșim, dar dacă ”greșeala” noastră este dictata de alte interese decât ale cetățeanului, este evident că vorbim de ignorarea votului cetățenilor.

#Responsabiitate! Un om responsabil este un om care ce promite, face! Este motivul pentru care am declarat public că în situația în care dâmbovițenii îmi acordă mie și echipei mele votul lor, vom răspunde cu demisia dacă nu vom face ce am promis.

#Încredere! Votul cetățenilor este înainte de toate un vot de încredere! Să nu dezamăgim!

‼️ 27 septembrie este ziua în care putem schimba în bine viitorul județului nostru! Nu mai putem sta pe margine!

#Experiență, nu Experimente! Votați ALDE, votați oameni care au ales să stea într-un partid mic tocmai pentru că nu au vrut să își asume rolul de marionetă în marile partide care 30 de ani au împărțit județele țării. Oameni care vor să pună în slujba cetățeanului experiența lor! Oameni realizați în plan personal și profesional, care nu fac dintr-o funcție publică o rampă de lansare pentru atingerea intereselor personale sau de partid.

#AlegeriLocaleDâmbovița

Material realizat la comanda ALDE Dâmboviţa

Cod unic mandatar financiar 21200063

error: Conţinut protejat !!