Incident la meciul de baschet de la Târgovişte; alergat pe teren de un suporter Sepsi Sf. Gheorghe (video)

incident-sepsi-2

Un suporter al Sepsi Sf. Gheorghe a intrat pe teren, la meciul de sâmbătă de la Târgovişte, şi l-a alergat pe Ionuţ Marin, crainicul sălii.

În momentul în care în sală au intrat suporterii Sepsi Sf. Gheorghe însoţiţi de forţele de ordine, unul dintre susţinătorii echipei oaspete a rupt-o la fugă spre Ionuţ Marin. Au intervenit jandarmi şi oficiali. În acelaşi timp, suporteri ai ambelor echipe au intrat pe teren. Forţele de ordine au intervenit înainte ca incidentul să degenereze. Cel care a produs incidentul nu a fost reţinut sau amendat pe loc, ba mai mult s-a aflat în tribune pe întrega durată a partidei.

Suporterul Sepsi Sf. Gheorghe, codus în tribune de forțele de ordine si oficiali.

Suporterul Sepsi Sf. Gheorghe, condus în tribune de forțele de ordine si oficiali.

Ambele galerii, ale CSM şi Sepsi, şi-au încurajat favoritele pe întreaga durată a partidei. Cei de la Commando Dracula au avut o coregrafie impresionantă la debutul partidei, au desfăşurat un tricolor imens şi au afişat mesajul ”învăţaţi-vă copiii să iubească România”.

commando-dracula

Suporterii Sepsi Sf. Gheorghe au intrat în sală după intonarea imnului de stat. Până la începerea partidei în Sala Sporturilor s-au auzit cântece cu mesaj patriotic. Pe de altă parte, suporterii din Sf. Gheorghe au fluturat mici pancarte cu steagul Ținutului Secuiesc.

Vă prezentăm intervenţia forţelor de ordine; suporterul Sepsi e condus în tribune.

error: Conţinut protejat !!