Site icon stiriDB

Incendiu la etajul doi al unui bloc din Târgovişte, 18 persoane evacuate

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un apartament de la etajul doi al unui bloc din Târgovişte, din clădire fiind evacuate 18 persoane, informează ISU Dâmboviţa.

„Intervenţie în cazul unui incendiu in interiorul unui apartament în municipiul Târgovişte, str. General I.E. Florescu. La locul incendiului pompierii au constatat că acesta se manifestă într-un apartament de la etajul doi al blocului, cu degajări mari de fum. În interiorul apartamentului echipajele de intervenţie au găsit o persoana intoxicată cu fum, conştientă şi cooperanta. Aceasta a primit primul ajutor de la echipajul SMURD. Ulterior persoana a fost preluată şi  transportată la spital”, precizează ISU Dâmboviţa.

Pompierii au constatat că focul a pornit de la o tigaie uitată pe foc.

„Incendiul a fost lichidat rapid de pompieri. Degajările de fum au provenit de la o tigaie uitata pe aragaz ai câteva elemente de plastic şi de mobilier care au ars. Au fost evacuate 18 persoane de la etajul 2 şi 3 din cauza degajării de fum. Pompierii au ventilat casa scării pentru evacuarea fumului”, mai anunţă ISU Dâmboviţa.

La faţa locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD.