Site icon stiriDB

Iată care este adevăratul motiv pentru care toată lumea cumpără iPhone!

Atunci când vrei să-ți cumperi un smartphone nou, cel mai probabil te vei orienta în funcție de caracteristicile tehnologice și de design ale gadget-urilor existente pe piață. Însă, înainte de toate, principalul aspect pe care trebuie să-l iei în considerare este alegerea sistemului de operare: iOS sau Android! Dezbaterile cu privire la cel care este mai bun sunt interminabile, însă adevărul este că fiecare are plusurile și minusurile sale. 

Totuși, fanii Apple par ceva mai înfocați, iar loialitatea lor față de acest brand este uimitoare. Ei așteaptă întotdeauna cu sufletul la gură fiecare model nou de iPhone, îl cumpără în secunda în care acesta apare pe piață și nu ar concepe pentru nimic în lume să treacă la Android. Fascinația lor pentru acest device este remarcabilă și nu ține doar de performanța sistemului de operare. Chiar dacă iOS excelează la anumite capitole, sistemul are și câteva dezavantaje, așadar, cel mai probabil, această atracție irezistibilă are legătură directă cu Steve Jobs și cultul pe care el l-a creat în jurul celebrului brand.

Mai concret, ce anume îi determină pe oameni să cumpere iPhone?   

Dacă întrebi un utilizator iOS de ce preferă iPhone-ul, vei primi tot felul de răspunsuri, printre care:

 

 

Cu toate acestea, de fapt, PRINCIPALUL MOTIV pentru care cei mai mulți decid să cumpere un iPhone este STATUTUL SOCIAL. Acest device este considerat un produs premium, așadar să fii posesorul unui astfel de gadget te face să te simți special și îți oferă o anumită senzație de superioritate. În plus, nici prețul nu este la îndemâna oricui, iar strategia Apple este ca el să rămână așa.

Totuși, să deții un iPhone transmite un mesaj mult mai puternic decât o simplă declarație a puterii financiare. Dacă ai un astfel de smartphone, ești ”cool” și ai impresia că aparții unei comunități de oameni deosebiți, precum Steve Jobs sau alți specialiști de la Apple. Acest lucru arată cât de puternică este moștenirea acestui om-legendă, întruchiparea inovației și a creativității în tehnologie. 

Ce trebuie să faci după ce ai cumpărat un iPhone?

Indiferent care este motivul real pentru care cineva se decide să achiziționeze un astfel de dispozitiv, adevărul este că experiența pe care o are utilizatorul acestuia este extrem de plăcută. Așadar, dacă și tu te numeri printre fanii acestui brand, te poți considera un norocos. Acum te poți bucura în voie de aplicațiile optimizate, de funcțiile și de caracteristicile inovatoare ale iPhone-ului, dar și de actualizările rapide ale software-ului, de camera foto fiabilă și de design-ul deosebit.

Dar, pentru ca această bucurie să dureze cât mai mult, iată ce trebuie să faci în continuare:

Jobs considera că unul din secretele succesului unui produs constă în experiența personală, pe care acesta o oferă utilizatorului său, iar adevărul este că iPhone excelează la acest capitol. De la design-ul deosebit, până la calitatea accesoriilor și a serviciilor oferite clienților, acesta creează o experiență unică, care te determină să cumperi fiecare model nou. 

Surse foto: Unsplash.com, Pixabay.com