Site icon stiriDB

Hymarco Clinique – Fizioterapie la standarde înalte

Hymarco Clinique din Târgovişte oferă servicii la standarde înalte şi cu aparatură modernă în domeniul fizioterapiei.

Specialistul clinicii în fizioterapie este Mihaela Ciobanu, care are o experienţă medicală de peste 17 ani.

Pacienţii sunt primiţi într-un sediu elegant, vizavi de intrarea principală a Parcului Chindia, iar clinica dispune de medici cu experienţă şi de aparatură de ultimă generaţie.

Electroterapie la Hymarco Clinique

Electroterapia este domeniul care reprezintă zona de interferenţă între recuperarea medicală, ca domeniu medical complex, şi tehnologii moderne, bazate pe forme mereu mai sofisticate de energie fizică, în principal furnizate de curentul electric şi de derivatele acestuia, ele fiind utilizate în scop terapeutic. Avem un aparat electro BTL5000 de ultimă generaţie, care generează curentul de joasă frecvenţă, medie frecvenţă, înaltă frecvenţă, putem să facem galvanizarea simplă pe el sau ionogalvanizarea cu medicament”, a declarat Mihaela Ciobanu.

Aparatele BTL 5000 dispun de o gama variata de electro-terapii :

Tratamentul pe baza de curenți terapeutici au efecte benefice în afecțiuni neurologice și afecțiuni reumatismale.

Magnetoterapie la Hymarco Clinique

La Hymarco Clinique puteţi beneficia şi de magnetoterapie, un tratament natural şi uşor de suportat de organism, se bazează pe acţionarea directă asupra ţesuturilor a unui câmp magnet pulsatil.

”Avem magnetoterapia, care este foarte benefică pentru sistemul nervos central, relaxează musculatura, este bună pentru cei cu tulburări de somn, în depresii, dă o stare de bine. Terapia e bună în cazul fracturilor, datorită utilizării magnetoterapiei la fracturi se îmbunătățește metabolismul și microcirculația sângelui oxigenat în țesuturi”, spune specialistul de la Hymarco Clinique, Mihaela Ciobanu.

Aparatele de la clinică sunt de ultimă generaţie, iar aici găsiţi şi tratamente bazate pe laserterapie.

Laserterapie la Hymarco Clinique

Laserterapia este o procedură terapeutică noninvazivă, utilizată în practica de zi cu zi în cabinetele de fizioterapie şi nu numai. Denumirea de Laser provine de la initialele din limba engleză ale cuvintelor care exprimă faptul că aceasta este o emisie stimulată de radiaţie luminoasă amplificată, mai exact Light Amplificaţion by Stimulated Emission of Radiaţion.

Efectele biologice ale laserului terapeutic, de joasă putere sau laser non-invaziv vor fi: analgezia, miorelaxarea, decontracura musculară, efectul entiedematos, de combatere a stazei şi de drenaj veno-limfatic, biostimulare tisulară şi a proceselor biologice, efect vasodilatator. Toate cele menţionate de referă la orice suferinţă reumatismală indiferent de localizare (spondiloză, lombosciatică, hernia de disc, gonartroză, coxartroză, artroze ale degetelor mâinii etc), la statusul după traumatisme (fracturi, entorse, lovituri sau contuzii, intinderi sau rupturi musculare sau ligamentare etc), după artroscopia de genunchi, afecţiuni neurologice periferice (nevralgii, parezele faciale a frigore), suferinţe din sfera stomatologică (postextracţie dentară, granuloame, alte inflamaţii) sau în suferinţe ale parţilor moi, precum cicatrici vicioase, aderenţe, fibroze, inclusiv în cadrul mediatizatei suferinţe inflamatorii ale ţesutului grăsos subcutanat, numită celulită, indiferent de stadiul evolutiv.

”De cele mai multe ori pacienţii vin cu recomandare de la medic, dar pot veni direct dacă au afecţiuni mai uşoare, de tipul discopatie, gonartroză le putem trata cu succes. Dar recomandăm ca înainte să fie văzut de un medic specialist. Se lucrează individual cu pacientul, este singur în cabinet, astfel beneficiază de întraga atenţie a cadrelor medicale”, afirmă Mihaela Ciobanu.

Hymarco Clinique a fost înfiinţată în anul 2012 din dorinţa de a oferi dâmboviţenilor o alternativă elegantă şi profesionistă de servicii medicale. Alături de cunoscute cadre medicale din Târgovişte, la clinică oferă servicii medicale specialişti din Bucureşti.

Hymarco Beauty Clinique

Târgoviște, str. Calea Domnească, nr. 176

Tel.: 0245.640.641; 0245.640.642

[gmap address=”calea domneasca 176″]