Site icon stiriDB

Helmuth Duckadam a împărţit cadouri, de Moş Nicolae, grupelor de copii şi juniori de la Urban Titu (VIDEO)

Preşedintele de imagine al clubului Steaua, Helmuth Duckadam, a oferit cadouri, vineri, la Titu, de Moş Nicolae grupelor de copii şi juniori de la Urban Titu.

”Dacă dorim din nou să avem o generaţie de aur trebuie să începem cu cei mici. Mă bucur că, la Titu, consiliul local ajutat de consiliul judeţean şi de parlamentari dă un imbold sportului, ceea ce este un lucru bun şi sper să fie un exemplu. Am venit cu drag aici şi mă duc în orice parte a ţării pentru că reprezint Steaua şi, cred, că şi sportul românesc”, a spus Duckadam.

VEZI GALERIE FOTO

Fostul mare portar a fost primit cu aplauze de copiii de la Titu. Duckadam a oferit autografe şi a făcut poze cu micii fotbalişti.

Deşi cei mai mulţi copii erau susţinători ai Stelei, printre ei s-a aflat şi un copil de cinci ani, îmbrăcat în echipamentul echipei Dinamo, rivalii tradiţionali ai Stelei, care a vrut un autograf de la Duckadam pe o minge de fotbal. Duckadam a semnat pe minge, le-a spus copiilor să aprecieze fair-play-ul şi să ţină cu ce echipă de fotbal vor ei.

Întrebat de copii dacă Steaua va câştiga campionatul, Duckadam a răspuns ”cu siguranţă, suntem numărul unu”.

Primarul din Titu, Traian Niculae, şi viceprimarul Vlad Oprea au fost cei care l-au invitat pe Helmuth Duckadam la Titu. Prezenţi la eveniment au mai fost preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi deputatul PSD de Titu, Ionuţ Săvoiu.