Grupare infracţională, specializată în comiterea de înşelăciuni, care acţiona în UE, destructurată de poliţişti

Grupare infracţională, specializată în comiterea de înşelăciuni, care acţiona în UE, destructurată de poliţişti

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a unei grupări infracţionale, formată din 30 de persoane de cetăţenie română, irlandeză, cehă şi poloneză, specializată în comiterea de infracţiuni de înşelăciune pe teritoriul mai multor ţări din Uniunea Europeană, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa, remis sâmbătă.

Membrii grupării se prezentau la sediile unor societăţi comerciale sub pretextul că desfăşoară lucrări de asfaltare în localităţile pe raza cărora îşi aveau sediile şi că, la un preţ mai mic, pot asfalta curtea societăţilor.

Agenţii economici achitau suma cerută pentru asfaltarea curţii societăţilor, şi sub pretextul că au nevoie de materii prime pentru finalizarea lucrărilor, aceştia plecau fără a onora lucrările, după ce intrau în posesia sumelor de bani cerute.

”Poliţiştii dâmboviţeni în colaborare cu cei hunedoreni şi bihoreni, au reuşit prinderea membrilor grupării, urmând ca în cursul acestei zile (sâmbătă, n.r.) să fie conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru cercetări şi luarea măsurilor preventive”, se arată în comunicatul Poliţiei Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!