Grădiniţă în Voineşti, construită cu fonduri de la Banca Mondială

Grădiniţă în Voineşti, construită cu fonduri de la Banca Mondială

Grădinița din satul Voinești, judeţul Dâmboviţa, a fost inaugurată, sâmbătă, proiectul a fost realizat cu finanțare de la Banca Mondială și bugetul local.

Investiția se ridică la o valoare 620.000 lei.

”Este o mândrie pentru noi această realizare, dat fiind faptul că vechea grădiniță își desfășura activitatea într-un loc insalubru, la parterul unui bloc. Îmi doresc ca, în următorii 4-5 ani, această grădiniţă să fie atât de populată, încât să fim obligați să mai construim una”, a declarat primarul din Voineşti, Gabriel Sandu.

La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, vicepreședintele consiliului Ioan Marinescu, candidatul la europarlamentare Claudia Gilia, primarul din Şotânga Constantin Stroe, alte oficialităţi locale, cadre didactice.

gradinita voinesti 02-w

”Am putut inaugura aici o grădiniță pe bani de la Banca Mondială, program derulat prin Ministerul Învățământului. Este cea de-a treia din cele cinci grădinițe pentru care am obținut finanțare anul trecut în județul Dâmbovița. Vă aduc aminte că am inaugurat grădiniţe la Nucet, Răzvad, astăzi Voinești și mai avem de inaugurat grădiniţele de la Ocnița și de la Corbii Mari”, a spus preşedintele Consiliului Judeeţan Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

gradinita voinesti 03-w

Tot sâmbătă, la Voineşti, a fost realizată recepţia finală a lucrărilor de reabilitare a campusului de la Grupul Agricol Şcolar Voineşti, care include şi o sală de sport.

error: Conţinut protejat !!