Gabriel Plăiaşu, PNL Dâmboviţa: Ne propunem să atragem de la PSD cinci primari nemulţumiţi de Ţuţuianu

Gabriel Plăiaşu, PNL Dâmboviţa: Ne propunem să atragem de la PSD cinci primari nemulţumiţi de Ţuţuianu

Secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că PNL îşi propune să atragă primari de la PSD, nemulţumiți de Adrian Ţuţuianu.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care jurnaliştii au întrebat care este poziţia PNL Dâmboviţa faţă de cei cinci primari PNL care au participat la începutul lunii mai la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa.

”Nu ne propunem să dăm afară pe nimeni, ne propunem să atragem de la PSD cinci primari nemulţumiţi de modul în care domnul Adrian Ţuţuianu înţelege să se poarte cu ei”, a afirmat Plăiaşu.

Întrebat de jurnalişti cum comentează că PSD Dâmboviţa a anunţat că nu are opoziţie în judeţ, preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, a replicat ”să nu se culce pe urechea asta”. A fost singurul comentariu făcut de noul lider al PNL Dâmboviţa despre lupta cu adversarii politici, la nivel de judeţ.

”O să simtă Opoziţia cât de curând”, a adăugat vicepreşedintele PNL Virgil Guran, prezent la conferinţa de presă susţinută la sediul PNL Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!