Gabriel Grozavu, PNL Dâmboviţa: Nu mi-am dorit funcţia de preşedinte, dar o să o îndeplinesc

Gabriel Grozavu, PNL Dâmboviţa: Nu mi-am dorit funcţia de preşedinte, dar o să o îndeplinesc

Prim vicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei judeţene de partid, acesta declarând, marţi, în conferinţa de presă a PNL Dâmboviţa, că nu şi-a dorit funcţia, dar că nu a vrut ca un vicepreşedinte de la centru să preia conducerea filialei.

Liberalii au anunţat numirea lui Grozavu la aproape două săptămâni de când aceasta a fost stabilită de conducerea centrală.

Întrebat despre asta, Grozavu s-a bâlbâit şi nu a oferit o explicaţie clară.

”Dar partidul a funcţionat în baza acestei decizii din data de 2 mai. E chiar atât de important dacă a fost anunţat în 3 sau în 4?”, a spus vicepreşedintele PNL Virgil Guran, în momentul când jurnaliştii i-au spus că suntem în data de 15 mai, iar el anunţă ce s-a întâmplat pe 2 mai.

”Este o prevedere strict statutară (ca prim vicerpeşedintele filialei să preia interimatul, n.r.). Nu m-am eschivat niciodată atunci când PNL a traversat momente poate mai puţin plăcute”, a spus Grozavu.

Întrebat dacă şi-a dorit funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa, acesta a spus că nu.

”Nu, dar o să o îndeplinesc, sper eu, măcar în mod onorabil. Minuni nu se pot face peste noapte. Se ajungea la o numire de către Biroul Naţional a unui vicepreşedinte al PNL, cineva de la Bucureşti, era o adevărată tevatură care nu cred că aducea mai multă stabilitate în organizaţie”, a precizat Gabriel Grozavu.

El a mai spus că alegeri în filială vor avea loc în toamnă, în octombrie sau noiembrie, iar el nu va candida.

Fostul lider al filialei Marius Caraveţeanu şi-a dat demisia din funcţie, fără a invoca un motiv clar.

”Apelez la acest demers deoarece detest minciuna, ipocrizia, linguşirea, parventismul. Mai mult, urăsc trădarea, dar mai ales pe trădători”, a scris în demisie Marius Caraveţeanu.

În cadrul conferinţei de presă de marţi, liberalii au anunţat că vicepreşedinţii PNL Răducu Filipescu şi Virgil Guran vor coordona activitatea filialei Dâmboviţa

error: Conţinut protejat !!