Site icon stiriDB

Gabriel Boriga, consilier al lui Ciprian Prisăcaru la Primăria Târgovişte

Gabriel Boriga a anunţat, vineri, că este consilier al viceprimarului Ciprian Prisăcaru care are atribuţiile primarului, după ce prefectul judeţului Dâmboviţa a emis ordinul de încetare a mandatului de primar al lui Boriga.

”Începând de azi sunt noul consilier personal al domnului Ciprian Prisăcaru şi o să lucrez alături de el. O să mă găsiţi în acelaşi birou, o să am acelaşi număr de telefon, aceeaşi maşină şi acelaşi şofer. O să ducem mai departe, aşa cum am promis târgoviştenilor, proiectele pe care le-am început. Târgoviştea are nevoie ca la jumătatea anului 2016 să aibă Baza de Agrement încheiată, PIDU-rile încheiate şi centura municipiului încheiată”, a declarat Gabriel Boriga.

Boriga i-a felicitat atât pe Ciprian Prisăcaru, care a obţinut vineri atribuţiile de primar al Târgoviştei, dar şi pe Cristian Stan, care a fost ales, vineri, viceprimar al Târgoviştei.

Totodată şi Gabriel Boriga a fost felicitat, vineri, de către reprezentanţii presei, de prieteni şi cunoscuţi, precum şi de colaboratori pentru ziua sa de naştere.