Gabriel Boriga s-a înscris în Asociaţia ”Împreună pentru Târgovişte”

boriga-fapte-01

Fostul primar al Târgoviştei Gabriel Boriga a anunţat, marţi, că s-a înscris în Asociaţia ”Împreună pentru Târgovişte”.

Asociaţia a fost înfiinţată în februarie 2014, iar preşedinte este Alexandru Gabriel Tudor. Acesta a vorbit şi despre activităţile asociaţiei de până acum, menţionând două spectacole, cu Dan Puric şi cel cu Horaţiu Mălăele, precum şi platforma online ”Târgoviştea în imagini”.

”Ca să clarificăm primul punct a ceea ce vreau să spun: în calitate de târgoviştean şi atât mă alătur asociaţiei. Avem de făcut atât de multe lucruri bune şi fapte bune pentru Târgovişte, dacă avem sufletul deschis şi dacă avem dorinţă, cât nu vă închipuiţi. Da, recunosc că aveam foarte mult timp liber. Da, recunosc că am foarte multe idei şi proiecte. Da, recunosc că Târgoviştea poate mai mult şi Târgoviştea merită mai mult şi din postura de ONG (…). Începând chiar din această săptămână o să demarăm cu unele dintre proiectele noastre”, a declarat Gabriel Boriga.

Numele asociaţiei este asemănător cu al celei condusă de Andrei Plumb, director de programe al Clubului Social Democrat Dâmboviţa. (”Împreună pentru Dâmboviţa”).

Sediul Asociaţiei ”Împreună pentru Târgovişte” este pe centrul vechi, în fostul sediu al PNŢ-CD.

fapte-targoviste

error: Conţinut protejat !!