Fundaţia Anisia Ioana: Campanie umanitară ”Implică-te de Crăciun”

Fundaţia Anisia Ioana: Campanie umanitară ”Implică-te de Crăciun”

Fundaţia Anisia Ioana îşi propune să ofere sprijin de sărbători pentru 200 de copii nevoiaşi şi familiile lor. Prin campania ”Implică-te de Crăciun”, cu ajutorul sponsorilor şi prietenilor fundaţiei, vor fi strânse donaţii. Campania are suportul Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Haideți să punem un cadou sub bradul fiecărui copil! Între 20 noiembrie și 20 decembrie vor fi amplasate cutii speciale pentru donații în bani în spațiile: complex Muntenia parter, complex Mondial (Carrefour) și accesele principale, Complex Pavcom (Carrefour Market și Flanco Romania SUPECO, Leda Beauty Spa (2 Brazi), complex comercial Chindia, Complex Spring Targoviste, Cofetaria Happy Day, magazinul Nade in Italy, restaurant San Marco – Targoviste, precum și coșuri pentru alimente, jucării, hăinuțe, cărți în: Carrefour Romania (Pavcom și Mondial), complex Muntenia parter, SUPECO, Leda Beauty SPA.

Cont RON: RO90BTRLRONCRT00M1814202

Cont EURO: RO05BTRLEURCRT00M1814201

(deschise la Banca Transilvania)

Fundaţia Anisia Ioana

Primii care au răspuns campaniei sunt elevi de la Şcoala Alexandru Brătescu Voineşti din Târgovişte.

fundatia-anisia-elevi

Fundaţia Anisia Ioana dă asigurări că întreaga campanie ”Implică-te de Crăciun” va fi extrem de transparentă, vor fi oferite permanent informații în mediul on-line (pe site-ul fundației: www.fundatiaanisiaioana.ro și pe pagina noastră de Facebook – Fundatia Anisia) atât despre donațiile primite cât și povești din viața celor pe care intenţionează să îi ajute.

Pentru informații suplimentare cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Fundației Anisia Ioana din strada Udriște Năsturel, nr. 19-20, micro 4, sau pot cere detalii la numărul de telefon 0757 943755.

Înfiinţată în 2012, fundaţia Anisia Ioana îşi propune să vină în întâmpinarea celor încercaţi de viaţă, a celor care au nevoie de ajutorul semenilor.

fundatia-anisia-masa

”Fundaţia Anisia Ioana  îşi  îndreptă atenţa cu precădere asupra cazurilor sociale, a copiilor sau a familiilor cu copii, a bătrânilor, ce nu reuşesc să-şi asigure o existenţă decentă, nedreptăţiţi de o societate în care, din ce în ce mai des, liberalismul este înţeles ca exprimare desfrânată  a egoismului, în care egocentrismul fiecăruia face să nu ne mai pese de aproapele nostru”, se arată pe pagina de internet a fundaţiei.

Prin Programul Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, fundaţia a realizat, al Târgovişte, cantina socială care poarta acelaşi nume şi care a fost concepută pentru a putea oferi o masă de prânz pentru circa 500 de persoane pe zi.

fundatia-anisia-farfurii

error: Conţinut protejat !!