#fotbal Târgovişte: Acces gratuit pentru doamne şi domnişoare la Chindia-Alexandria

#fotbal Târgovişte: Acces gratuit pentru doamne şi domnişoare la Chindia-Alexandria

Doamnele şi domnişoarele au acces gratuit la meciul de sâmbătă Chindia – CSM Alexandria, ce va avea loc pe stadionul Eugen Popescu, de la ora 11.00.

„Doamnele și domnișoarele au intrarea gratuită şi o eșarfă cadou din partea clubului Chindia Târgoviște, în baza unui bilet valabil cu valoare 0, care se ridică doar de la casa de bilete a Stadionului Eugen Popescu”, anunţă clubul Chindia Târgovişte, pe pagina de Facebook.

Clubul mai informează că preţul biletelor este între 10 lei şi 20 de lei, în funcţie zona stadionului.

Biletele se pot achiziționa online aici: https://bit.ly/BileteChindiaAlexandria

Copiii sub 14 ani au acces gratuit, în baza unui bilet valabil cu valoare 0 și doar însoțiți de un adult (plătitor de bilet).

Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribună 1). Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email: ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat.

„Dacă întâmpinați probleme la cumpărarea biletelor vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail ticketing@afcchindiatargoviste.ro sau pe furnizorul de servicii de ticketing scriind la office@bilete.ro sau telefonic la 0727766631”, mai anunţă Chindia Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!