Site icon stiriDB

Fotbal: Conducere nouă la Chindia Târgovişte, autorităţile speră la promovare încă din acest sezon

Conducere nou la Chindia Târgovişte, Andrei Cordoş – preşedinte şi Dragoş Militaru – antrenor au fost prezentaţi, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte.

„Mă bucur să ajung în Târgovişte şi în Dâmboviţa pentru a avea şansa de a dezvolta un proiect, practic, de la zero. Avem nevoie şi suntem obligaţi să mergem înainte cu o reconstrucţie (…). Din punct de vedere sportiv, sunt foarte convins că ne vom atinge obiectivele. Sigur că ne dorim cu toţii promovarea, dar primul obiectiv este play-off-ul. Voi avea rugămintea ca suporterii să vină, în continuare lângă echipă, vom avea avantajul că începem să jucăm acasă. Ne vom creiona un lot şi veţi vedea că jucătorii care vor veni vor trebui să demonstreze că vin cu sufletul la această echipă; Dragoş Militaru este un antrenor care nu acceptă decât implicare 100%”, a declarat noul preşedinte al clubului târgoviştean de fotbal Chindia, Andrei Cordoş.

Şi autorităţile locale s-au arătat încrezătoare în proiect.

„Ce defineşte un proiect solid, un proiect puternic? Continuitatea, asumarea, încrederea. Chindia Târgovişte este un astfel de proiect. Astăzi, am stat alături de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, şi ne-am asumat să susţinem echipa-fanion a oraşului/judeţului pe mai departe. Nu ne retragem, nu fugim nicăieri, ba dimpotrivă. Aducem un suflu nou echipei, care să potenţeze sezonul viitor. Preşedintele clubului va fi Andrei Cordoş (care a reuşit promovarea cu U Cluj), iar antrenor va fi tânărul Dragoş Militaru (care preluat Unirea Dej de pe ultimele locuri din Liga 3 şi a dus-o în play-off-ul Ligii 2, anul acesta). Alături de ei, vor sta un nou director tehnic şi un nou director sportiv, a căror misiune este simplă şi curajoasă: promovarea în Liga 1. Credem în asta!”, a spus primarul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan.

Acţionarii Chindia Târgovişte sunt Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

„Micul Ajax trebuie să renască! Aşa cum am promis, suntem alături de A.F.C. Chindia Târgovişte şi facem tot ceea ce ţine de noi pentru ca vara viitoare echipa să revină în prima ligă a fotbalului naţional (…). Suntem dispuşi ca, împreună cu noua conducere a clubului, alături de antrenori şi, cel mai important, de suporteri, să investim, timp, resurse şi efort pentru un proiect de lungă durată. Este o construcţie care are un obiectiv foarte clar: promovarea în Liga 1!”, a spus, la conferinţa de presă, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Noua echipă prezentată de Chindia Târgovişte: preşedinte Andrei Cordoş, antrenor principal Dragoş Militaru, coordonator activitate sportivă Eduard Stăncioiu, director tehnic Renzo Rossi, team manager Irinel Voicu.