Site icon stiriDB

Fotbal: Chindia Târgovişte- Dinamo Bucureşti 1-2 (1-0), amical (foto)

chindia-dinamo-amical

Dinamo a câştigat, miercuri, amicalul de pe stadionul Eugen Popescu din Târgovişte cu Chindia, scorul a fost 2-1 pentru oaspeți.

Târgoviştenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 24, prin Cherchez. În 2014 mijlocaşul târgoviştean făcea parte din lotul lui Dinamo, dar nu a fost păstrat decât până la finalul cantonamentului din Spania.

În repriza a doua a amicalului de miercuri dinamoviştii au întors rezultatul, reuşind să marcheze de două ori, prin Fai şi Gavrilă.

A fost ultimul meci în care Răzvan Dobre a îmbrăcat tricoul Chindiei, acesta alegând o carieră ca profesor de sport în Emiratele Arabe. La momentul schimbării, spectatorii târgovişteni l-au aplaudat la scenă deschisă.

La meci au venit peste 3.000 de suporteri.

Dinamoviștii au aliniat o echipă în care s-au regăsit și titulari de drept, dar și nume noi, în mare parte tineri formați de clubul din Ștefan cel Mare.

FC Dinamo București: I. Popescu – Corbu, A. Marc, M. Popescu, S. Filip – P. Petre, Van Haaren, Starokin, V. Lazăr – Gnohere, Moldoveanu.
Rezerve: Abraham – Dima, Nedelcearu, Fai, Tîrcoveanu, C. Matei, Gavrilă, Himcinschi, D. Rotariu.

Chindia Târgovişte este susţinută financiar de Consiliul Local Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Universitatea Valahia.

Collins Fai marchează golul egalizator pentru Dinamo