Florin Popescu: Voi lua o decizie în scurt timp în privinţa înscrierii în Partidul Mişcarea Populară

Florin Popescu: Voi lua o decizie în scurt timp în privinţa înscrierii în Partidul Mişcarea Populară

Deputatul de Târgovişte Florin Popescu a declarat, joi, pentru stiriDB, că va lua în scurt timp o decizie legată de înscrierea sau nu în Partidul Mişcarea Populară (PMP).

Joi a fost anunţată înscrierea în PMP a Elenei Udrea.

”Plecarea Elenei Udrea va atrage după sine şi alte plecări din PDL, probabil şi parlamentari şi primari care vor susţine Mişcarea Populară. Eu voi lua o decizie în scurt timp şi o voi comunica tuturor”, a spus Florin Popescu.

Întrebat dacă plecările din PDL la Partidul Mişcarea Populară, pe care le preconizează, sunt valabile şi în cazul judeţului Dâmboviţa Popescu a răspuns afirmativ.

PDL-ul va avea o problemă prin plecările la PMP, susţine Popescu.

”Elena Udrea alături de Emil Boc sunt liderii cu cea mai mare cotă de încredere în rândul electoratului şi plecarea Elenei Udrea din PDL va crea o problemă (PDL-ului, n.r.)”, a afirmat deputatul Florin Popescu.

Conducerea PDL a aprobat, în luna decembrie 2013, excluderea din partid a deputatului Florin Popescu, fost lider al organizaţiei Dâmboviţa. Demiterea din partid a lui Florin Popescu a fost cerută de conducerea organizaţiei judeţene a partidului, după incidentele de la alegerile interne din PDL Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!