Site icon stiriDB

Florin Popescu: PNL şi PDL au avut o alianţă în Dâmboviţa, în 2013 (audio)

Deputatul Florin Popescu a recunoscut, luni, într-o conferinţă de presă, că anul trecut, când era preşedinte al PDL Dâmboviţa, la nivelul judeţului, a existat o alianţă între PDL şi PNL. Asta în condiţiile în care PNL făcea parte din USL şi, declarativ, şi în Dâmboviţa PNL și PSD se susţineau reciproc.

”Eu întodeauna am militat… şi rolul Fundaţiei Mişcarea Populară este de a coagula toate forţele de centru dreapta. Vă aduc aminte că, acum un an, în judeţul Dâmboviţa se înfiripase o alianţă, când conduceam PDL, între PNL şi PDL. Poate că şi acesta este unul din motivele pentru care am fost demis (din PDL, n.r.)”, a declarat Florin Popescu.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care Florin Popescu a fost întrebat de reprezentantul stiriDB dacă Partidului Mişcarea Populară va colabora cu PNL, în cazul ruperii USL.

În cadrul conferinţei, Popescu a mai anunţat că Partidul Mişcarea Populară (PMP) îşi propune să obţină, la alegerile pentru Parlamentul European, patru europarlamentari.

Acesta a adăugat că propunerea PMP Dâmboviţa pentru lista de candidaţi este Cristian Preda.

În cadrul conferinţei de presă Florin Popescu a anunţat că sunt 26 de primari din Dâmboviţa, unul de la PSD, unul de la PNL şi restul de la PDL, care au semnat adeziuni la Fundaţia Mişcarea Populară. Popescu nu a dorit să spună numele acestora, susţinând că adeziunile trebuie validate în cadrul fundaţiei.