Site icon stiriDB

Florin Popescu (PMP): Vom picheta sediile PSD din ţară

Reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară (PMP) vor picheta, în această lună, sediile PSD din ţară, cerându-le parlamentarilor Puterii să nu voteze legea privind introducerea accizei la combustibili, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, deputatul Florin Popescu (PMP).

”Nu ne vom da înapoi de la a continua acţiunile legate de stoparea Guvernului de creştere a accizei la carburanţi, vom picheta sediile PSD din toată ţara, inclusiv de aici din Dâmboviţa. Vom solicita parlamentarilor Puterii să nu voteze legea în Parlament. În Parlament, Guvernul a depus o ordonanţă, dar a fost retrasă săptămâna aceasta, la propunerea PNL, propunere pe care noi de la PMP am fost de acord, va reveni în plenul Parlamentului, se va discuta din nou în Comisia de buget finanţe şi, cred eu, că este un bun moment ca toţi parlamentarii Puterii să nu voteze acciza”, a precizat Florin Popescu.

Acesta a adăugat că actualul Guvern nu are inventivitate şi nici resurse umane prin care să facă lucrurile să meargă într-o direcţie bună în România.

”Îmi este foarte clar că se cresc aceste preţuri ca la Ministerul Dezvoltării să vină bani mai mulţi, cu aceştia să fie cumpăraţi efectiv primari, cu proiecte. Îţi vor mai face 500 de metri de asfalt, 800 de metri de conductă de apă şi aşa mai departe ca PSD să câştige alegerile în această toamnă. Bugetul Ministerului Dezvoltării este dublu faţă de anul trecut (…), pe 2015 bugetul este la jumătate faţă de anul acesta. Îmi este foarte clar că au umflat bugetul Ministerului Dezvoltării pe acest an, care este an electoral”, a mai afirmat deputatul de Târgovişte, Florin Popescu.