Site icon stiriDB

Florin Popescu: Mulţi aleşi locali din Dâmboviţa, inclusiv de la USL, se vor înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară (video)

Deputatul Florin Popescu, recent înscris în Partidul Mişcarea populară, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că mulţi aleşi locali din Dâmboviţa, inclusiv de la USL, se vor înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară.

Acesta nu a vrut să dea niciun nume. ”Rămâne ca Ţuţuianu  (Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa, n.r.) să îi găsească”, a spus Popescu.

”Şi în Dâmboviţa vor fi destui. Vor fi destui şi nu vom obliga pe nimeni să vină. Ne-am dori să vină cât mai mulţi primari. Ce pot să vă spun este că se vor înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară pentru că în partid nu pot (îşi pierd mandatul, n.r.) şi primari de la USL. Acum rămâne ca Ţuţuianu să îi găsească”, a declarat Florin Popescu.

Acesta a adăugat că reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa îşi propun ca PMP să devină, în Dâmboviţa, a doua forţă politică din judeţ, după PSD. Popescu a subliniat că ”PSD este principalul adversar politic”.

”Filiala PMP Dâmboviţa are circa 400 de membri, un parlamentar şi vă garantez că, într-o lună de zile, în Dâmboviţa, până la data congresului de pe 22 martie, PMP va avea peste 3.000 de membri în judeţul nostru, mulţi dintre ei care nu au făcut politică, mulţi care au făcut politică performantă şi, totodată, vom vedea mulţi aleşi locali care se vor înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară”, a mai spus deputatul Florin Popescu.

Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară (PMP) Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, s-a referit şi el la primarii din judeţ care vor susţine PMP.

”Vreau să îi luăm pe toţi! Încercăm cu fiecare. N-am avut până acum discuţii cu vreunul”, a precizat Adrian Rădulescu.

Preşedintele Fundaţiei Populare Dâmboviţa, Iulian Brezeanu, a spus că. Până acum, niciun primar din Dâmboviţa nu s-a înscris în fundaţie.