Site icon stiriDB

Florin Popescu: 22 de primari USL şi PDL s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară (audio)

Deputatul Florin Popescu a anunţat, vineri, că 22 de primari din Dâmboviţa, de la USL şi PDL, s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.

”În acest moment sunt 22 de primari de la USL şi PDL, am adeziunile aici, în frunte cu primarul Târgoviştei Gabriel Boriga, s-au înscris la Fundaţia Mişcarea Populară”, a spus deputatul de Târgovişte Florin Popescu, recent înscris în Partidul Mişcarea Populară (PMP).

Afirmaţia a fost făcută la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai PMP, ce a avut loc vineri, la sediul Teatrului Municipal Târgovişte. La acţiune au participat deputatul Elena Udrea, preşedintele Fundaţia Mişcarea Populară, Marian Preda; europarlamentarul Cristian Preda, deputatul Eugen Tomac, deputatul Teodor Baconschi.

La întrunirea politică a PMP Dâmboviţa au fost prezenţi unii dintre primarii care s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, primari PDL şi unul de la PNL (Cornel Coman, primar Pietrari).

Primarul PDL de la Fieni a avut şi un discurs la întrunirea PMP, în care a susţinut că ”PDL nu concurează cu noi, duşmanul este PSD”.