Site icon stiriDB

Firmele interesate pot depune intenţii de ofertă la Primăria Târgovişte pentru montarea de centrale la şcoli, blocuri ANL şi sociale

centralePrimăria Târgovişte informează firmele interesate de proiectul de montare de centrale la şcoli şi blocuri din municipiu că pot depune intenţii de participarea la atribuirea de oferte, la sediul instituţiei, în cursul zilei de astăzi şi mâine.

Autorităţile locale vor ca pe data de 15 noiembrie să fie asigurate căldura şi apa caldă în clădirile cuprinse de acest proiect.

Miercuri se vor lansa ofertele pentru fiecare dintre cele 49 de obiective, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, city managerul municipiului Târgovişte, Gabriel Cioacă.

”Cei interesaţi de acest proiect trebuie să îndeplinească trei condiţii: să suporte investiţia până în decembrie 2014 pentru că bugetul pentru acest proiect este constituit pentru anul viitor, deci cine va efectua lucrarea trebuie să ştie că îşi va primi banii până în decembrie 2014; să efectueze lucrarea în 30 de zile şi să ofere o garanţie pentru lucrări de 5 ani”, a precizat city managerul municipiului Târgovişte, Gabriel Cioacă.

Contractarea de lucrări se va face pe fiecare obiectiv în parte.

Costul dotării şi montării acestor centrale se ridică la 2,2 milioane de euro.

Din luna mai Termica Târgovişte nu mai furnizează servicii, după ce i s-a tăiat furnizarea de gaze în urma neplăţii facturilor. Astfel, abonaţii Termica au rămas de la acea dată fără apă caldă. Este vorba de unităţi de învăţământ, precum şi abonaţi casnici, în principal de la blocurile ANL şi cele sociale.

Primăria Târgovişte a demarat un proiect de dotare cu centrale termice a blocurilor ANL şi a celor sociale, a instituţiilor de învăţământ, respectiv şcoli şi grădiniţe, dar şi a unor clădiri ale primăriei.